Doelgroepen

Doelgroepen

Escolit is uitsluitend actief in de business-to-business markt.  Onze producten vinden de eindmarkt hetzij via industriële elektro-installateurs hetzij rechtstreeks.  We richten ons dan ook voornamelijk tot technische of financiële verantwoordelijken binnen grote bedrijven of organisaties, die instaan voor het beheer of management van de gebouwen en installaties.

Daarnaast zoeken wij steeds naar uitbreiding van ons netwerk van industriële elektro-installateurs. We bieden deze zowel technische als marketing ondersteuning aan en zorgen ervoor dat de installateurs op ons kunnen rekenen om duidelijke en professionele lichtstudies en rapportering aan te bieden aan hun klanten.

Tenslotte werken we samen met studiebureaus om hen te helpen met onze producten de best mogelijke oplossing aan te brengen voor verlichtingsvraagstukken met strenge vereisten, zowel licht-technisch als op budgettair gebied.

Vanzelfsprekend geven we sowieso graag meer uitleg en duiding aan eenieder die interesse heeft voor onze producten en diensten.