Bedrijfsterreinen

Bedrijfsterreinen

Voor de algemene buitenverlichting van bedrijfsterreinen biedt Escolit’s zeer uitgebreid gamma een oplossing voor vrijwel eender welke situatie: verlichting vanop de zijwanden van gebouwen, van op hoge lichtmasten of straatverlichtingspalen, billboard verlichting van reclamepanelen, speciale armaturen voor tankstations of andere overkappingen, wandarmaturen voor rijwegen omheen de gebouwen, super krachtige floodlights om grote terreinen of parkings te verlichten, en niet te vergeten een aantal floodlights of straatarmaturen met ATEX certificatie.

Een lange levensduur van een installatie is hierbij een uitermate belangrijk argument in het beslissingsproces over de te installeren verlichting. Deze open ruimtes moeten ’s nachts vaak permanent verlicht worden en men wil uiteraard onderhoudsinterventies beperken. Vaak zijn de verlichtingssystemen van dergelijke plaatsen namelijk moeilijk bereikbaar, of kan de constante activiteit ter plekke moeilijk stilgelegd worden om de lampen te vervangen.

Escolits producten voor buitentoepassingen combineren energiezuinigheid, extreem lange levensduur en robuustheid met een uitstekende lichtsterkte en andere praktische eigenschappen zoals lage verblinding.  LED Floodlights kunnen zowel toegepast worden langsheen gebouwen of op lichtmasten. Het gamma straatarmaturen is ideaal voor rijwegen of parkings.  Bovendien kunnen daglicht- en bewegingsmelders geïntegreerd worden voor een nog lager verbruik, en garandeert de CCT/CRI combinatie altijd duidelijke beelden op CCTV bewakingscamera’s in vergelijking met oudere lichtbronnen, een onmiskenbaar voordeel nu men steeds meer camerabewaking toepast.

Contacteer ons vrijblijvend met uw vragen over uw buitenverlichtingsproject.